Categorie: Hondensnacks

Showing all 3 results

Hondensnacks

Biofood hondensnacks zijn natuurlijk, smaakvol en gezond, en voegen iets toe aan de huidige producten op het gebied van dierbenodigdheden. Biofood hondensnacks zijn een lekkere en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, delicatesse, tijdverdrijf, gebitsreiniger of bij mogelijke darmproblemen.

De nieuwe Biofood vlees en vis truffel is een premium vlees delicatesse voor iedere hond, van puppy tot senior. De smaakvolle en gezonde vlees truffel bevat een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten. De speciale Biofood meatbone lamsvlees staven zijn met name ontwikkeld als smaakvolle en gezonde traktatie voor alle hondenrassen. Voor honden met (te) dunne ontlasting en/of eetafwijkend gedrag (eten van gras of ontlasting) heeft Biofood lekkere en gezonde 3-in-1 mineralenkoekjes ontwikkeld met “selectieve” samengestelde ingrediënten.

Zowel de Biofood 3-in-1 mineralen koekjes, de Biofood vis truffel zalm als de Biofood meatbone lamslees staven bevatten naast de nodige vitaminen en mineralen ook gezonde en lekkere Biofood natuurkruiden. Biofood natuurkruiden bieden de nodige (extra) ondersteuning voor o.a. spijsvertering, stofwisseling, organen, gewrichten, spieren, stress, huid en vacht.