Categorie: Doggie dooley onderdelen

Showing all 4 results

Met de Doggie Dooley verteerput kun je de hondenpoep makkelijk, biologisch, en geurloos afbreken. Deze hondenWC, verteerput en verteringspoeder zorgt er voor dat je geen overlast meer hebt van hondendrollen op het gazon, geen stinkende vuilniszakken en onverteerde mesthopen meer hebt!

De Doggie Dooley hondentoilet,hondenpoepverwerker of verteerput werkt als een mini septische tank. Schep gewoon de drollen in de Doggie Dooley en voeg water en verteerpoeder (Waste Terminator) toe. Slim, netjes en praktisch. Een milieuvriendelijke manier om hondenpoep op te ruimen! Elke Doggie Dooley wordt geleverd met instructies voor installatie en gebruik en met een voorraad verteerpoeder (Waste Terminator) voor 6 maanden gebruik.
De Waste Terminator is niet schadelijk voor uw huisdieren, gazon en struiken en is een uitstekende manier om zich op een veilige manier van hondendrollen te ontdoen.
De Doggie Dooley is praktisch, overzichtelijk, snelle afbraak, proper, onopvallend, handig, ruimtebesparend en esthetisch. Bovendien vergemakkelijkt dit ook het onderhoud van uw grasperk. Werkt goed in alle grondsoorten behalve in gebieden met zware kleigrond.