Categorie: droogvoer

Showing all 28 results

Natuurlijk Hondenvoer bestellen

Het natuurlijk hondenvoer bij Perro-Perro komt van Biofood of Pooch and Mutt. Wij hebben deze merken gekozen om hun kwaliteit en natuurlijke inslag.  Bij elke hondenvoeding bepalen de kwaliteit en herkomst van de grondstoffen de kwaliteit van het product. Zowel Biofood als Pooch and Mutt hondenvoeding, zowel droog-  vleesvoeding als hondenkoekjes van Pooch and Mutt, zijn opgebouwd uit natuurlijke hoogwaardige, en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen.

Natuurlijk hondenvoer van Biofood

Voor een goede gezondheid van uw hond en een optimale vertering zijn uitgebalanceerde grondstoffen in de voeding noodzakelijk. Biofood hondenvoeding, zowel geperste hondenbrokken, geëxtrudeerde hondenbrokken als vleesvoeding, bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. Bij elke Biofood hondenvoeding variant, van puppy tot senior, is het eiwit- en vetgehalte aangepast aan de energiebehoefte van de hond.

BIOFOOD Diervoeding BV verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem en maakt gebruik van het GROEN-garantie label. De natuurzuiverheid en kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.

GROEN-garantie label
GROEN-garantie waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct. Klik hier voor meer informatie.

De hond is een vleeseter, maar heeft aan vlees alleen niet voldoende. Van oorsprong was de wilde hond een jager en het gebit en spijsverteringsstelsel komt grotendeels overeen met die van de huidige hond. Daaruit kunnen we opmaken dat de ideale voeding voor onze hond grotendeels dezelfde grondstoffen moet bevatten als die van zijn wilde soortgenoot. De wolf en/of wilde hond aten niet alleen vlees, spieren en de organen, maar ook de pens en de maaginhoud. De maag van de prooi was gevuld met voorverteerde granen, natuurkruiden en groenten.

Biofood natuurlijk hondenvoer is opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en onderscheid zich van andere voeders vanwege de volgende specifieke kenmerken:

 • gebruik van natuurlijke grondstoffen;
 • natuurkruiden (smaakvol en rustgevend);
 • gebruik van kwaliteitsvlees (kip, rund, lam en eend: dioxine en ESBL-vrij) en vis (zalm) en gezonde dierlijke bijproducten (lever, hart, pens).
 • ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
 • plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix);
 • noodzakelijke dierlijke eiwitten, oliën en vetten (voor de smaak, verteerbaarheid en energie);
 • bevat geen chemische toevoegingen;
 • milieu en diervriendelijk (zie vermelding Peta en Dierenbescherming);
 • groen garantie label, meer info klik hier.

Natuurlijk hondenvoer van Pooch and Mutt

Pooch and Mutt heeft een range natuurlijk hondenvoer op de markt gezet dat enkele veelvoorkomende specifieke aandachtspunten van uw hond adresseert. De voeding van Pooch and Mutt bevat verschillende kruiden afhankelijk van het type dat voor mensen en dieren meestal een al eeuwenoud hulpmiddel is, bovendien zijn de voedingen van Pooch and Mutt volledig graanvrij en gluten vrij. Op deze manier heeft Pooch and Mutt een range van 6 verschillende voeren en hondenkoekjes of beloningskoekjes samengesteld:

 • Ter ondersteuning van de spijsvertering en ontlasting: Health and Digestion
 • Ter ondersteuning van een ranke en slanke bouw: gesteriliseerde teefjes
 • Ter ondersteuning van de mobiliteit zoals voor oudere viervoeters: Move Easy
 • Ter ondersteuning van een frisse adem: