Betalen, verzenden en retourneren

Betalen

Bij Perro-Perro worden betalingen afgehandeld met Rabobank Omnikassa. Via deze betaalserver van onze bank accepteren wij de volgende betaalmethoden:

  • Ideal
  • Creditcard (Visa, Mastercard, Meastro)
  • Kiest u voor “Directe Bankoverschrijving” dan kunt u achteraf betalen na ontvangst van de bestelling.

Naast Rabobank Omnikassa accepteren wij ook betalingen via Paypal, deze lopen niet via Omnikassa. Tot op heden kunnen wij alle betaalmethoden nog gratis aanbieden.

De stappen die doorlopen moeten worden om te betalen vindt u hier

 

Verzenden

Perro-Perro heeft 3 verzenders waar zaken mee gedaan wordt, wij variëren tussen deze verzenders U kunt hier niet tussen kiezen. De verzenders hebben alle vergelijkbare voorwaarden maar toch zullen er kleine verschillen zijn in afmetingen, maximaal gewicht, levertijd en afleverpogingen. Dit zijn op dit moment onze koeriers:

  • PostNL
  • DPD
  • DHL

Indien u een bestelling bij ons heeft geplaatst zult u een email ontvangen met een tracking nummer, u kunt op dit tracking nummer klikken of het invullen op de desbetreffende website om te kijken waar uw bestelling zich bevind en wanneer deze ongeveer wordt geleverd bij u.

Verzendkosten

De verzendkosten van bestellingen onder de €35,- is €5,95 per 30kg of 300cm omtrek (2 x lengte + breedte, verzendeisen van DPD). Voor verzendingen naar de eilanden kan een toeslag gerekend worden, deze wordt niet automatisch door de site toegepast. De verzendingen naar de eilanden kan ook langer duren dan onze gemiddelde levertijd van 1 a 2 dagen, houdt u hier rekening mee.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u
of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het  online retour formulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.